marți, 30 martie 2010

Aveţi nervi?

În 2010 este debutul celui de-al treilea război mondial, care va începe în noiembrie şi se va termina în octombrie 2014. Se va desfăşura la început cu arme convenţionale, ca apoi să aibă loc atacuri cu arme nucleare şi chimice, spre final.

În bucuria acestei lumi, în România, în România Îşi va începe lucrarea Cel promis. Mai târziu, când va fi recunoscut de aceia care sunt drepţi şi aleşi, se va bucura întregul Pământ de naşterea Lui. Dumnezeu Îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii Săi, până când va veni ceasul Său. Cu puterea de sus, de la Dumnezeu, el va fi dăruit. Pământul, apa, focul Îi vor veni în ajutor. Odată cu începerea lucrărilor Lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună şi pe rău se va nărui. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care Îl vor recunoaşte vor fi aceia din propriul său popor. Drept răsplată, El va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii Divine din această lume. Acest popor va deveni prin îndreptarea sa o pildă vie pentru toate popoarele pământului.

Aceste lucruri ar fi urmat să se întâmple începând cu 24 ianuarie 2005! Adică la o lună după câştigarea alegerilor de Traian Băsescu !

Cine a spus aceste lucruri ? Vanga Dimitrova.

Acum înţelegeţi rolul sitului dumnezeu.ro ?

Dar asta?

Piei, Satană!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu