vineri, 4 iunie 2010

Şi liberalii spun prostii ... cateodată

Nu cu mult timp în urmă atrăgeam atenţia asupra pericolului „infestării” PNL şi PSD cu tot felul de loaze pedeliste. Cum trebuie să fii orb, surd şi oligofren ca să nu îţi dai seama cam în ce direcţie se îndreaptă ţara sub comanda matrozului, e normal că tot mai mulţi şobolani pedelişti caută să se salveze cumva. Iar „altceva” înseamnă, de fapt, cele două partide nominalizate, şi un post cât mai sus în ierarhia acestor partide. Dar, nu poţi, pur şi simplu, să te dai peste cap, şi să te transformi dintr-un pedelist fervent, într-un penelist devotat. E absurd. Iar pedeliştii, mai ales cei care au fost „la butoane”, dar şi cei care s-au „mulţumit” să fie nişte „simpli profitori”, au de dat nişte explicaţii. Nu se numără, oare, printre autorii morali ai dezastrului în care a ajuns ţara? Nu au tolerat, în cel mai bun caz prin inactivitate, batjocorirea constituţiei de către Traian Băsescu şi camarila sa? Nu au, oare, nicio vină, pentru situaţia de azi a României?

Şi, atunci, ce să caute astfel de oameni în PNL? Pentru ce?

A, că un oarecare pedelist îşi dă seama în ce clică de hoţi a intrat ... ok. A făcut-o dezinteresat? Dacă da, atunci înseamnă că e prost lemn, şi, prin urmare, n-ar mai trebui să scoată faţa în lume. Iar dacă nu, atunci înseamnă că a consimţit, că e vinovat. Bun, şi-acum ar vrea în PNL? Pentru ce?

Uite pentru ce: pentru că a fost invitat de Robu.

Da’ oare Robu nu-i întreg la cap? Nu vreau să jignesc, dar, sincer, acum mi se pare că a vorbit gura fără el.

Cum să inviţi pedelişti în „casa” ta? Păi, ăştia-s „după chipul şi asemănarea” Băsescului. Îţi mănâncă mâncarea, îţi beau vinul, îţi regulează nevasta şi pe urmă te dau şi afară din casă. Sau, nu-s aşa? Atunci, ce-au căutat lângă Băsescu?

Oricum, pedeliştii vor da năvală unde vor vedea cu ochii, pentru că în partidul portocaliu treaba s-a cam împuţit de tot. Problema e nu să îi chemi, ci îi descurajezi să intre.

Şi, totuşi, care e pedelistul ăla „de valoare”? Nume, prenume, număr de telefon ... să-l ştim şi noi. Ok, să presupunem că în PDL există şi oameni „de valoare”. Dar, chiar şi aşa, aceşti oameni au greşit. Cu voie, fără de voie, nu ştiu, dar AU GREŞIT. Nimeni nu cere, însă, să li se taie capul pentru asta ... suntem oameni, nu? Şi nimeni nu zice că au interzis în PNL ... să vină, dacă vor. Dar să stea dracului în banca lor, un an, doi, cinci, zece, până se conving şi ceilalţi că, într-adevăr, e vorba de oameni „de valoare”, oameni oneşti, pricepuţi, care merită să fie promovaţi. Ei, ce ziceţi, se va întâmpla aşa?

Eu cred că nu, eu cred că vor sări direct „în capul mesei” şi în „fruntea bucatelor”, după cum li-i năravul.

Ei, şi?

Nu ştiu ce va fi. În ceea ce mă priveşte, nu am votat niciodată un pedist sau pedelist şi nu am de gând să o fac vreodată. Nici măcar un pedelist vopsit liberal nu voi vota vreodată! Decât cine ştie cum, să fi trecut deja vreo doi-trei ani, să mă fi convins şi re-convins că nu greşesc ... altfel nu. Şi, în calitate de fost pedelist, să nu fi ieşit prea tare în evidenţă prin prostie, minciună, hoţie sau obrăznicie precum ... şi ar aici ar urma o listă mult prea lungă. Poate că sunt şi alţii care gândesc aşa, nu ştiu ...

Domnule Robu ... mai gândiţi-vă o dată!

3 comentarii:

  1. Robu asta nu stie ce vorbeste.. Hm. Si eu ma gandeam sa postez ceva pe tema asta, ca vad ca e din e in ce mai discutata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acelasi lucru ma intrebam si eu. In conditiile in care acesti pedelei au fost spalati la creier cum ar putea ei acum sa gandeasca cu creierasul lor si sa incerce sa scape basma curata. Au o responsabilitate directa pentru faptul ca am ajuns aici si este prea simpla modalitatea lor de a evada...

    RăspundețiȘtergere
  3. O leapşă:
    http://valungureanu.toateblogurile.ro/2010/06/06/prima%E2%80%A6-invatatoare/

    RăspundețiȘtergere