miercuri, 27 aprilie 2011

Ce, bă, voi credeaţi că PDL-iştii-s proşti?

E-te că nu-s! Ăsta e chiar geniu! Ia, citiţi colea! Citiţi, bă, şi vă ofticaţi (datele provin din fişa personală a senatorului Marius-Gerard Necula, de pe situl senatului):
Universitatea „Danubius", Galaţi, Master Drept Comunitar: 2006-2008
Doctorand în Economie: 2006-2008
Student, Drept, Universitatea „Danubius", Galaţi: 2007-2008 
Student, Studii Economice, Universitatea „Titu Maiorescu", Bucureşti: 2007-2008
Aşadar, în 2006, s-a gândit omu’ că nu i-ar sta rău cu un doctorat în economie şi s-a înscris la aceste cursuri, nu se ştie la ce facultate, în ce centru ... acu, ce-aţi vrea şi voi, toate amănuntele? Ei, şi după un an, ce se mai gândi Gerărdel al nostru: bă, dacă se prind ăia că io-s pe nasoale, că vreau să fiu doctor, da’ n-am terminat şi io o facultate de profil, acu’ nu că nu se poate – ce nu se poate? – da’, orişicum, mai bine s-o fac şi pe aia? Şi uite aşa se făcu că, la frageda vârstă de patruzeci şi trei de cotolani, Jagardel s-a înscris şi la facultate, la economie, ca „simplu student”. Şi la drept, de asemenea, fiindcă începuse şi un master în drept cu un an înainte.

Priceput-aţi ceva? Priceput-aţi pe dracu’, că sunteti proşti, nu ca Jagardel ăsta! Care, de deştept ce îi, face întâi doctoratul, şi-apoi facultatea! Beton, frate ...

Acu’, pe bune, mă întreb cât de dobitoc trebuie să fii ca să scrii că ai început o facultate, din care ai făcut un an, după ce erai deja doctorand în domeniu? Foarte dobitoc. Cumplit de dobitoc. Dar, nu mai dobitoc decât cei care l-au votat!

 Ia, citiți și-aici:

2 comentarii:

  1. Lasa ca-si da Bac-ul peste o luna si toate vor intra in normal :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Important e ca arata bine, ca barbat. Seamana cu animalutul din urmatorul articol.

    RăspundețiȘtergere