marți, 3 aprilie 2012

Gândul zilei (47)

Dacă nu credem în libertatea de exprimare a persoanelor pe care le dispreţuim, atunci nu credem în libertatea de exprimare a nimănui.

*

Statele nu sunt agenţi morali, dar oamenii sunt, şi pot impune standarde morale instituţiilor de putere.

2 comentarii:

 1. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

  RăspundeţiȘtergere
 2. UN SCANDAL INTERNATIONAL FARA PRECEDENT. VICE -PRESEDINTELE SENATULUI AMERICAN DAN VOICULESCU A FURAT 1.000.000 $ DIN TEZAURUL STATULUI AMERICA. ADMINISTRATIA OBAMA CERE RESTITUIREA BANILOR SI EXTRADAREA FARA INTARZIERE A CETATEANULUI ROMAN!!!


  FBI Headquarters
  935 Pennsylvania Avenue, NW
  Washington,


  FBI
  Robert Mueller Director of the Federal Bureau of Investigation
  Stimate domn
  Ma numesc Robert Horvath Deva . Sunt Presedintele companiei Devartes
  Studio Internatiional New York. Sunt jurnalist de investigatii specializat in terorism
  si transport ilegal de armament.
  In calitate de cetatean american cer fara intarziere deshiderea unei anchete in legatura cu furtul
  unui milion de dolari din fondul CIA .
  DOCUMENT CIA :
  Statele unite au cheltuit zeci de milione de dolari pentru a obtine ultima tehnologie sovietica . Vanzarea sa facut prin Marin Ceausescu iar banii au fost depusi in conturi elvetiene. Acesta a fost " sinucis " de o echipa a serviciului extern romanesc
  condus de Dan Voiculescu. Ultimul cec de un milion de dolari a intrat astfel direct
  im buzunarul cetateanului roman

  C.I.A :
  CEAUSESCU A VANDUT ARME RUSESTI AMERICANILOR.

  "United States spent 500 milions $ in the last 10 years on the purchase of advanced Soviet arms from a network run by two brothers of Nicolae Ceausescu,
  The arms sales were controlled by Lieut. Gen. Ilie Ceausescu, then Deputy Defense Minister, and Marin Ceausescu, who ran Romania's trade mission in Vienna and who negotiated the sales.
  Legatura intre serviciul american sa facut printr-un tanar diplomat
  roman ( Melescanu ) stationat in Europa si la ONU..."
  Acesta fuseses contactat de americani la New York.
  Tratativele au continuat si au fost terminate cu success pentru livrarea a 7 sau 8 tipuri de rachete tactice aer-sol si sol-aer, pe care Nicolae Ceausescu le-a cumparat dela Moammer Gaddafi si care ne-au fost livrate pe coasta de Est in schimbul a catorva zeci de milioane de dolari depusi de C.I.A. intr-un cont cifrat la o banca elvetiana.
  Marin Ceausescu, ajuns consiler la Ambasada RSR din Austria, s-a intalnit in secret cu seful de statie C.I.A. din Viena in vara anului 1987.
  Guvernul american a incercat sa salveze viata lui Marin Ceausescu, dar echipa operativa C.I.A. a sosit la ambasada romana din Viena in momentul in care echipa DEA condusa de care il spanzurase pe Marin Ceausescu in subsolul ambasadei tocmai parasise cladirea...
  Remit documentatia necesara................Date de contact.
  Cu multumiri anticipate

  RăspundeţiȘtergere

A apărut o eroare în acest obiect gadget