sâmbătă, 26 iunie 2010

A premeditat Băsescu votul din CC?

Nu ştiu.

Dar ştiu că pensionarii au fost anunţaţi, prin vocea deputatului PD-L Alin Popoviciu că pensionarii vor avea o „surpriza placută” ... vă mai amintiţi?

Acu’, Popoviciu ăsta e cunoscut ca un fel de Bulă al PD-L, spune şi face multe, dar nu vorbeşte fără voie de la stăpânire. Şi asta, printre altele, şi pentru că nu e în stare să aibă o idee proprie.

Aşa că, până la urmă cred că da, Băsescu a premeditat totul, până la ultimul amănunt. Şi dacă va fi ca PD-L să piară, şi va fi să piară, fiindcă nu se poate preface la nesfârşit că este un partid politic, formaţiunea care ar putea să îi ia locul este, deja, in statu nascendi. Acum, că Diaconescu şi-a câştigat şi capitalul de imagine respectiv, ia să vedem cum exploatăm oportunitatea.

Deocamdată nu spun mai multe.

Un comentariu:

  1. In opinia mea, nu cred ca mai exista indoieli ca Basescu a premeditat votul CC! Putem sa-l facem in toate felurile, insa prost nu este. Celebrul anunt de taiere a pensiilor nu a fost decat o simpla petarda aruncata sa vada cum procedeaza oamenii. Stia extrem de bine ca CC nu va fi de acord cu aceasta masura.

    RăspundețiȘtergere