luni, 11 iulie 2011

Americanii îi dau dreptate lui Boc!

Ia uite ce au mai descoperit americanii ăştia: cică, dacă primeşti bani, creşte riscul de a muri. Cu cât primeşti mai mulţi bani, cu atâta-i mai mare riscul. Şi dacă nu primeşti nimic, nu ai niciun risc!

Minunat studiu, straşnică concluzie! Acu’ înţeleg de ce-a tăiat Boc salariile bugetarilor, ca să le prelungească viaţa. Fiindcă, judecaţi dumneavoastră, ce câştig poate fi şi ăsta: îi tai unui bugetar 25% pentru un an, şi el, ca răspuns, mai ia zece ani pensie? Nu, nu, la mijloc nu a fost niciun calcul economic, a fost doar un cadou al domnului Boc.

Aşa, că dragi părinţi, încercaţi să vă determinaţi copiii să înveţe mai mult şi mai bine, fiindcă, oricum, asta nu îi va face să câştige nimic în plus, dar le va prelungi, în schimb viaţa! Succes!

3 comentarii:

  1. :))
    Bun regasit!

    Super strong sau cool!
    Oare au luat probe de pe bancnotele respective? Poate contineau ceva substante nocive (mortale) de s-a ivit anaibii coincidenta ca toti sa moara subit... sau o fi fost un drog care i-a determinat pe toti sa intreprinda "activitati riscante"!
    :))
    Daca nu e o dovada de prostie, sigur e o dovada de o cercetare laborioasa si geniala.
    Boc trebuie sa fie mandru tare, poate sa-si aroge acum prelungirea vietii tuturor celor care au suportat diminuarile de salarii... iar pensionarii cred ca ar trebui, in scurt timp, sa-i vedem cum intineresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu stiu, dar cred ca s-au inspirat dintr-un vechi banc comunist:
    - Bula, esti batran, ai lucrat si tu cativa ani, sa te interesezi, ca ai si tu drept de pensie.
    - Nu, nu, nu. Mie nu-mi trebuie nicio pensie.
    - Pai de ce, mai Bula?
    - Fiindca-l stiu pe taica-meu, a primit un an pensie si-apoi a murit, vecinul de peste drum sase luni, altul trei luni, iar cel mai bun prieten a murit exact in ziua in care i-a venit prima pensie. Pun astia ceva in ea, da-i dracu'.

    RăspundețiȘtergere