miercuri, 1 septembrie 2010

Sus Băsescu!

Ha, ha!

A venit şi rândul lor! Al copiilor!

După ce au fost ciuruiţi, pe rând, profesorii, medicii, pensionarii etc., trebuia să se ajungă si aici! La copii. Şi ce dacă nu au votat? Da’ ce, ei nu trăiesc aici? Ei nu „consumă”? Părinţii lor nu au votat? Atunci?

Atunci, nimic. Părinţii mănâncă aguridă şi copiilor li se strepezesc dinţii. Aşa-i dintotdeauna.

Guvernul a făcut, în sfârşit, dreptate. A mai tăiat o feliuţă din fundul „grasului”. A tăiat alocaţiile de susţinere pentru familiile al căror venit pe membru de familie depăşeşte 370 de lei lunar. Aşa-i că-i mişto? Mie începe să-mi placă.

În acelaşi timp, Băsescu zice că tot nu-i mulţumit. Zice că mai trebuie tăiat ceva, nu ştiu ce. Că tot nu-s destui bani la buget. Că tot mai trebuie să ne împrumutăm pentru a plăti pensii şi salarii. Că mai trebuie să mai luăm ceva din aceste salarii si din aceste pensii, sunt prea mari şi prea multe.

Şi ce vrea Băsescu, e lege. Că de aia l-a pus pe Boc acolo. Să fie lege! Deci, ne aşteaptă noi măsuri de austeritate. Noi „tăieri”.

Şi mai zice Băsescu că îi place să fie înjurat. Că de asta taie, ca să fie înjurat.

Da’ uite că nu mai chef să-l înjur. Gata, nu mai vreau să-l înjur pe Băsescu!

De ce? Pentru că nu vreau, nu mai vreau. Eu am răguşit de cât l-am înjurat, şi nu m-a ascultat nimeni ... Şi-atunci? Să-l mai înjure şi cei care l-au votat ... dacă vor. Dacă nu vor ... sus Băsescu!

Un comentariu:

  1. Sus Basescu ! Hm , tu esti din tabara lui Basarica , adica un milos care ii doreste un sfarsit rapid , nu sunt de loc de acord , imi mentin parerea ca doar cusca i se cuvine !

    RăspundețiȘtergere