miercuri, 7 aprilie 2010

Crimă!

Un şofer nervos snopeşte în bătaie un bătrân pe trecerea de pietoni, pe motiv că se mişca prea încet. Pe trecerea de pietoni! În urma incidentului, bătrânul moare. Ulterior, se stabileşte că bătrânul nu a decedat din cauza loviturilor, ci a făcut infarct! Ok, să admitem că este aşa. Dar, oare, infarctul de ce anume a fost provocat? Cum ar reacţiona oricine într-o astfel de împrejurare?

Bătrânul era însoţit de nepoţica sa. Mergeau să se plimbe într-un parc. Bunicul a fost omorât în bătaie în faţa ei! Fetiţa va rămâne traumatizată pe viaţă!

Criminalul e liber. Nu fiindcă nu ar fi fost prins, ci pentru că aşa consideră justiţia română. Nu poţi să ţii omul închis pentru ultraj. Fiindcă aşa se cheamă, în România, ceea ce a făcut animalul respectiv.

În fiecare zi ni se întâmplă fel de fel de lucruri urâte. Şi tăcem! De frică, din comoditate, din nesimţire, nu contează! Ideea e că tăcem.

Moshe a decis să facă scandal! Foarte bună iniţiativă, mă alătur, numai că ar trebui, cumva, ieşit din spaţiul virtual. Fiindcă pe „stăpâni” îi doare-n cur de spaţiul virtual.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu