vineri, 2 aprilie 2010

Un apel disperat

.Zice-se că, astăzi, la No Băsescu Day, au fost vreo 50 de oameni în Bucureşti.

Bun!

Hai să mai spunem că ar mai fi fost încă 50 care ar fi vrut să ajungă, dar nu au ştiut (!?), sau nu au putut ... Deci 100 cu totul.

Nu, nu 50 ... 950, fie, să facă o cifră rotundă. E bine aşa? Să zicem, aşadar, că ar fi fost 1000 de oameni în Bucureşti care au participat la No Băsescu Day, fie şi virtual! Maxim 1000!

Da’ de ce au participat oamenii ăştia, sau, mă rog, ar fi vrut să participe la No Băsescu Day? Evident, pentru că sunt nemulţumiţi de Traian Băsescu, de guvernul pus de Traian Băsescu, de politica acestui guvern, de ceea ce se întâmplă, în general, în ţară ...

Dar ceilalţi?

Ceilalţi îl apreciază pe Traian Băsescu, apreciază buna intenţie, energia, competenţa, profesionalismul guvernului Boc, le place ceea ce se întamplă în ţară, în cartierul lor, pe strada lor ...

Bine, să nu exagerăm, poate că nu le place chiar tot. Poate că e ceva care le displace. Dar nu atât de mult încât să-i determine să facă o plimbare de plăcere, de câteva ore, într-o zi frumoasă de primăvară...

Aşa ... Ce populaţie are capitala? Să fie vreo două milioane? Sunt mai mulţi, nu? La o adică, putem considera şi împrejurimile, dar nu, nu o facem. Două milioane în cap.

Din care:
1000 nemulţumiţi de Traian Băsescu
şi restul, adică 1999000, mulţumiţi.

Sau, în procente:
0,05% nemulţumiţi şi
99,95% mulţumiţi.

99,95% mulţumiţi?

WOW! E minunat! E o situaţie înfloritoare! Prea înfloritoare! Îngrijorător de înfloritoare!

Domnule Boc, domnule Vlădescu, domnule Şeitan...
Şi, mai cu seamă, domnule Băsescu...

99,95% dintre bucureşteni o duc de la foarte bine în sus! În ţară credeţi că e altfel? Nu, e la fel, poate şi mai şi ... 100%, 150%, 200%, nu ştiu, oricum, mai puţin de 99,95% nu!

Pe baza acestor date, vă rog respectuos să luaţi în considerare luarea unor măsuri economice cum ar fi introducerea unor taxe sau impozite noi, sau majorarea substaţială a celor existente, disponibilizarea urgentă a cel puţin un milion de bugetari ... şi aşa mai departe.

Domnule Boc, domnule Vlădescu, domnule Şeitan...
Şi, mai cu seamă, domnule Băsescu...

Vă rog, faceţi ceva urgent! Că altfel crăpăm dracu’ de fericire, şi nu de alta, dar cine vă mai votează în 2012?

Pe asta o ştiaţi? Hristos învie în fiecare an, de Paşti ... dar nu pentru toţi proştii ...
La revedere, adormit popor român!

2 comentarii:

  1. Eu sunt foarte multumita, sa stii... Anul trecut la o iesire in strada am fost trei. Apoi la alta 10. La asta totusi 50. Vom fi din ce in ce mai puternici. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Adrian

    Am inteles care e data la care o sa vii. Sa-mi scrii te rog si pe mail cu vreo doua zile inainte sa iti dau si numarul de telefon. :)

    RăspundețiȘtergere