duminică, 23 mai 2010

Pălărie într-un picior

Dacă salariul unui bugetar este redus cu 25%, cu câte procente ar trebui apoi mărit pentru a ajunge la valoarea iniţială?

În altă ordine de idei…

L-am văzut pe pigmeul acela cu nume urât mirositor afirmând că alternativa diminuării salariilor, pensiilor, ajutoarelor si subvenţiilor este ca acestea să nu mai fie acordate deloc, începând cu luna decembrie. Acu’, ştim cu toţii că, în cazul pinguinului, conexiunea între organul vorbirii şi cel al gândirii lipseşte complet, pe motiv de lipsă a acestuia din urmă. Dar, nu numai pinguinul e aerian rău de tot, toţi pedeliştii sunt … TOŢI, fără nicio excepţie! Absenţa logicii şi incompetenţa absolută sunt criterii de bază pentru selecţia în partidul portocaliu!

Nu e aşa? OK, atunci lansez următoarea provocare tuturor membrilor şi simpatizanţilor PDL, mai cu seamă celor „inteligenţi” sau/şi „sus-puşi”.

AFIRM CU TOATĂ CONVINGEREA CĂ NICIUNA DIN ACESTE PERSOANE NU ESTE ÎN STARE SĂ REZOLVE, SĂ ZICEM, O SIMPLĂ PROBLEMĂ DE MATEMATICĂ, DE NIVEL CEL MULT GIMNAZIAL. NIMENI!

Şi nu e o glumă!

Cine se crede în stare, nu are decât să-mi comunice că acceptă provocarea şi să stabilim detaliile. Dar, până atunci, toţi „specialiştii” ăştia în cifre, prognoze, estimări, să tacă dracului din gură, că nu mai au nicio credibilitate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu