duminică, 20 martie 2011

Un gest impardonabil

Dacă ceea ce scrie aici e adevărat, atunci domnul eurodeputat PSD Adrian Severin a oferit PDL o „vacă de muls” cu ugere mult mai mari decât cea a apartenenţei lui Dan Voiculescu la fosta securitate.

Ce să spun? Sper să se dovedească a fi o minciună, mă rog, o dezinformare. Dacă nu e aşa, sper că domnul Severin să aibă nişte explicaţii extrem de serioase ale unui asemenea gest. Iar dacă nu e aşa, singurul lucru cât de cât onorabil pe care l-ar mai putea face Adrian Severin ar fi să-şi anuţe neîntârziat retragerea din viaţa politică, asta implicând şi demisia din PSD.

„Neîntârziat” înseamnă înainte ca PDL să exploateze politic acest incident şi înainte ca acest lucru să-i fie cerut oficial de către conducerea PSD sau de aceea a USL, dacă îi va fi cerut.

Sper ca domnul Adrian Severin să aibă luciditatea de a face ceea ce este cel mai bine pentru propria persoană, pentru partidul căruia îi aparţine şi, de ce nu, pentru România.

8 comentarii:

  1. Off topic : sper să ne vedem vineri, la decernarea premiilor !

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule, eu te-am propus, pentru că-mi place blogul tău. Şi ai cîştigat !
    Dacă nu vii, nu-i bai, poate mai ştii printre cîştigătorii care vin în Bucureşti, pe cineva de pe-acolo, să-ţi expediem premiul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu m-ar mira să se dovedească a fi adevărat.
    De când l-am auzit vorbind cu convingere despre hidrogenul din apă - neavând nici cea mai slabă urmă de cunoştinţe în problemă -, am realizat că individul este un mincinos de primă calitate. Nu-l pot crede nici când zice "Bună ziua!".

    RăspundețiȘtergere
  4. Dacă e adevărat, asta e întrebarea. Sunday Times e o fiţuică de scandal cu o istorie lungă de falsuri senzaţionaliste (jurnalele lui Hitler, o campanie care susţinea că HIV nu e cauza SIDA etc.). Adică nu e imposibil să fie adevărat ce spune Severin - că a fost un montaj. Ancheta PE va face lumină în chestiunea asta, după aia mai vedem...

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu sincer nu cred că este adevărat, din două motive:
    1. Cel ilustrat de cristi (necredibilitatea sursei)
    2. Faptul că Adrian Severin e un pic mai inteligent de-atât.
    Nu spun că A.S. este imaculat. Se prea poate în proporţie covârşitoare să fie corupt însă nici într-un caz la asta.
    La urma urmei şi el a spus-o: "Am leafă de 7000 de euro pe lună. Credeţi că mi-aş risca întreaga carieră pentru 12000 de euro?!?!". Şi are dreptate. La talia lui, dacă face vreo "inginerie" o face cu profit de la 6 cifre în sus.

    RăspundețiȘtergere