luni, 27 septembrie 2010

Nu mai ştiu unde mi-e capul ...

Cu vânzoleala asta, cu demisia lu’ ăla, cu declaraţiile ălora ... mă rog. Cred c-am făcut insolaţie ... nu mai pot articula cum trebuie. De exemplu, numele lu’ ăsta, a lu’ demisu’, ministru’, în loc să-i zic Vasile şi-cum-îl-mai cheamă, îmi tot vine să-i zic Vasile Milea. E grav, ce ziceţi?

4 comentarii:

  1. Cred ca faci o confuzie: Vasile ala vechi a luat un glont in cap, dar Vasile asta mai nou, nu... Ba chiar cred ca Base si-a tras un glont in picior cu ocazia asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Se poate. Da' eu stiu ca si Vasile ala vechi, si asta nou, au cam fost declarati tradatori de catre un tiran. In cazu' lu' ala vechi, tiranul a cazut imediat si a fost executat cateva zile mai tarziu. In cazu' lu' asta nou ... ramane de vazut. Lu' ala vechi i s-a creat o aureola de "sfant", de mare erou, dar pe urma s-a dovedit ca a fost un talhar. Asta nou a fost deja dovedit, dar, oricum, se incearca a i se crea si lui o aureola: om corect, eficient bla bla.
    In ceea ce-l priveste pe ala vechi, si-a tras un glont in inima (nu in cap), singur sau cu putin ajutor. Da' ce, in cazu' lu' asta nou e timpul pierdut?

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Jos_placutele_-Vasile_Milea_0_245975777.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu e pierdut... Chiar as fi curios sa stiu cat de mari sunt primele de asigurare de viata pentru politicieni :) Oricum, ar trebui sa fie mai mari decat pentru artificieri sau cascadori...

    RăspundețiȘtergere