miercuri, 14 iulie 2010

Căldură mare

Ce dracu’ mai facem astăzi?

Încercăm puţin cu pensiile? Să le reducem cu 15%. A, nu ne dă voie CCR? Cine e ăştia şi ce vrea ei? Ei, în fine, nu se pot reduce, atunci să le impozităm. Cu 16%, aşa de sanchi. Să nu fie 15. Şi să dăm şi TVA-ul jos. Că numai ce l-am ridicat.

Da’ cu ani cum stăm? Ştie cineva care-i treaba cu ani? Că eu înţeleg aşa: ani asta e o –dracu ştie ce e – care ar trebui să numere ouăle lu’ Năstase şi ale altor indezirabili. Acu’ nu-ş ce-au făcut senatorii şi-au stricat legea, că nu mai e pe placul madamei Macovei şi a Băselului. Iar Băselu a contestat-o la CCR.

Bun. S-o luăm metodic.

Pentru madam Macovei e simplu: un gust mai bun. Iar pentru Băselu, cam tot aia. Pentru că nu e aliat domnia-sa cu Frunda, la guvernare? Acu’, nu c-ar fi Frunda nu-ş ce îngeraş, dar chiar aşa, să-l denunţi ca pe ultimul infractor. Dar, uite-aici minune mare: lista ruşinii. A, nu aia cu ăia de-au vrut musai să se taie lefurile, pensiile etc., nu ... Lista ruşinii cu senatorii PD-L care nu au votat legea ani. Da’ de ce n-or fi votat-o? Bună întrebare ... Şi, mai ales, bun prilej de a-i oferi lui Băsescu prilejul de a reapare în postura de Sfânt Gheorghe răpunând balaurul corupţiei. Ha, ha, ha .....

Pentru cine nu a aflat încă: ani e Agenţia Naţională de Integritate. Adică o agenţie, recte o căpuşă guvernamentală. Ce-a făcut ani asta până acum, care sunt rezultatele muncii acestei agenţii? Îmi răspunde cineva?

Bine măcar că Predoiu e mândru. Ăsta-i sinistrul (in)justiţiei, şi el transferat, pe patru ani – un an/doi ani = unitate de măsurare a timpului, nu agenţie de nu-ştiu-ce - de la PNL. Da’ de ce-i Predoiu mândru? Cum, de ce? Păi, ce-i puţin lucru să fii ministru în cabinetul Boc?

Aşa ... gata cu ani. Acu’ cu impozitarea progresivă.

Nu-i aşa că Vlădescu ăsta, aka Prostilă, e un dulce? Eu cred că, dacă toţi oponenţii guvernului Boc: partide, sindicate, bugetari, pensionari şi care s-o mai găsi, dacă toţi ăştia, spuneam, s-ar apuca, tam-nesam, de înjurat guvernul, şi pe Boc personal, sau să-i arate curu’, cum vor să facă băieţii ăstia, tot ar fi scăpat săracul om mai uşor decât din faţa flegmei Vlădescului. Adevărat vă spun, cine n-are un Vlădescu, să-şi cumpere.

Ei, şi să nu uităm: guvernul vrea să relanseze economia. V-aţi speriat? Staţi linistiţi, că de relansat n-o relansează în veci, doar vrea, atât. Totuși, e tare, nu? Să citim şi cum vrea, e şi mai şi. Hai, luaţi de-aici:
O prima masura este majorarea la 80% a cotei din dividendele intreprinderilor de stat, care se varsa la bugetul statului.

E letală rău măsura, nu?

În rest, căldură mare. Mai vedem la toamnă.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu