luni, 26 iulie 2010

Iubire interzisă (2)

Când îţi pui pirostriile, nu mai contează ce-a mai făcut miresica şi cu cine s-a mai hăndrălit înainte de a ajunge la tine. Şi nu mai contează nici că ai luat-o din dragoste sau pentru nu ştiu ce avantaje. Dacă ai scris-o pe numele tău, se cheamă că ai iubit-o, cu toate păcatele ei. Că nu e om fără greşeală ...

Dar ca să te întorci apoi şi să spui: stai, ce nu-i aşa, de fapt n-am iubit-o, dar conjunctura ... bla, bla – asta se cheamă că tu eşti un om de rahat.

Acu’, dacă tu, PDL, l-ai sprijinit pe Tőkés pentru vicepreşedinţia PE, asta e, doar nu ţi-l imaginai cântând „Treceţi batalioane române Carpaţii” în duet cu Vadim Tudor? L-ai sprijinit fiindcă ţi-a convenit aşa cum era. Acu’ de ce-l ameninţi cu retragerea sprijinului (în paranteză fie spus, pe Tőkés îl doare exact în dos de asta, aşa cum îl doare şi pe Băsescu de sprijinul popular de care mai dispune)?

Şi, hai s-o spunem pe cea dreaptă: ce universitate de vară, ce sindrofie cu Orbán şi Tőkés fără voie de la jupânu’ Băsescu? Hai să fim serioşi! Ăştia-s o famiglie. Se ceartă, se împacă, dar de f** nu se f**. Nu ei pe ei, ei pe noi, că doar ăsta le-a fost şi sloganul.

Un comentariu:

  1. Interesant mariajul descris. Dar si tradarea pe masura. Ca in orice aventura de o noapte, cand fiecare urmareste sa obtine propria satisfactie. Dupa care urmeaza repulsia. Acum suntem dupa consumarea actului propriuzis...

    RăspundețiȘtergere