marți, 5 octombrie 2010

Anastase pupă poala

După marea furăciune de la votul pe legea pensiilor şi după ce i-a acuzat pe pesedişti că au avut nesimţirea de a cere o sumă de bani pe care PDL-ul abia-abia dacă a strâns-o după doi ani de guvernare, pe Miss Republica de la Ploieşti au început să o cam încerce fel de fel de sentimente, nu foarte plăcute. Perspectiva, din ce în ce mai clară a pierderii puterii nu e deloc atrăgătoare, mai ales că, in mod normal, vajnica luptătoare s-ar putea alege cu câţiva ani de pârnaie ... pe care, de altfel, i-ar merita cu vârf şi îndesat.

Aşa că madam Anastase s-a gândit să se pună bine cu Ăl-de-Sus. Nu, nu cu Băselu, a cărui protecţie oricum o are, ci cu ... ştim noi cu cine. Şi, la ce credeţi că s-a gândit Fufănştain al României? La un bahaos pe banii amărăştenilor tunşi la pensii, că nu poa’ s-o lase-aşa, a umflat băşica, merge şi-o paranghelie, să nu-i zicem chiar ziua Peace Day, da’ un Romanian Prayer Breakfast e super-cool. Adică vede şi amărăşteanu’ ce preacucernică e marfuza dracu’ şi-i mai trece supărarea că a rămas fără bani de muşeţel, ceaiul se poate face şi din păpădie.

Ale dracu’ javre, cum a dat credinţa-n ele! Se mai şi dezbat, auzi: Valori cre(ş)tine în politică. Hai, sictir, caraulelor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu