luni, 11 octombrie 2010

Despre media, cu responsabilitate şi respect

Toată media de azi, sau, mă rog, o parte importantă a ei, anunţă noua ştire-bombă: VINE RĂZBOIUL! Exact peste o lună, o feştelim!

Uitaţi aici ce de faliţi: România liberă, Adevărul, Antena 3, Monitorul Expres, Infonews, şi, bineînţeles, o căruţă de bloggeri, care de care mai deştepţi şi mai inspiraţi.

Aşadar, nu vă faceţi planuri speciale pentru 11 noiembrie, fiindcă va trebui să mergeţi la război! E-te fleoşc! Nici vorbă de aşa ceva! Războiul nu va izbucni pe 11 noiembrie decât dacă cineva vrea cu tot dinadinsul să-l facă să izbucnească atunci. Dar cine? Un război nu e o chestie aşa simplă si niciun om normal nu îl face în data de nu-ştiu-cât fiindcă aşa a zis babaVanga sau Nostradamus. Să fim serioşi!

Deci: ÎN PROPORŢIE DE 99,99%, ÎN 11 OCTOMBRIE 2010 NU VA IZBUCNI NICIUN RĂZBOI MONDIAL.

Acum altceva. E evident că fraierii ăştia se copiază unul pe altul în draci. Dar, de unde s-a inspirat cel care a dat primul ştirea? Nu ştiu, poate de aici. Sau, de aici.

Acum cred că vă daţi seama de o anumită diferenţă de ton .... mă rog. Şi, dacă vreţi să ştiţi ce ştiri vor publica Adevărul, Romania Liberă sau Antena 3 peste jumătate de an, ar fi o idee să citiţi astăzi Castelul de Nisip.

Vai de media românească şi de mama ei. Dacă aşa surse de informare avem, mai bine lipsă!

P.S. Nu mai departe de ieri, scriam despre acest război „cald” şi opinam că e improbabil să aibă loc curând. Azi, o parte din media mă contrazice. Ei, hai să vedem cine are dreptate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu