vineri, 8 octombrie 2010

Un mic amănunt

Unul din „argumentele” forte prin care trepăduşii portocalii îşi justifică existenţa este acela că, de fapt, Antonescu şi Ponta sunt doar nişte filfizoni jalnici care nu ştiu decât să pălăvrăgească pe la talk-show-uri, dar nu au nicio soluţie concretă pentru actualele probleme economice ale ţării.

Este evident că un asemenea „argument” nu poate fi luat în considerare. PD-L a ajuns la putere nu numai datorită voinţei discreţionare a lui Traian Băsescu, ci şi ca urmare a unor promisiuni şi angajamente, pe care le-a uitat din prima secundă. PD-L trebuie să plece de la guvernare IMEDIAT, deoarece nu a fost în stare nici măcar să menţină un nivel de trai comparabil cu cel din 2008, nu să-l îmbunătăţească, aşa cum se angajase. Iar acest lucru nu are legătură cu PNL sau PSD.

Totuşi, celor extrem de îngrijoraţi de ce s-ar putea întâmpla dacă „gaşca” PDL-PNL-PC ar ajunge la guvernare, le reamintesc un răspunsul lui Talleyrand către un oarecare ce se întreba dacă „strânsura de lepădături” care preluase puterea avea capacitatea, în primul rând intelectuală, de a „salva” ţara.

- De ce nu, a replicat Talleyrand. Gâştele capitoline cum au salvat Roma?

Asta este adevărata problemă a pedeleprelor: sunt lipsite de onestitate (mai pe româneşte: SUNT HOŢI). Evident că nici la capitolul inteligenţă guvernanţii nu excelează, dar, fără onestitate, inteligenţa e apă de ploaie.

Un comentariu:

  1. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

    RăspundețiȘtergere