joi, 18 martie 2010

Doi comici idioţi

.Nu, nu sunt nici Stan şi Bran, nici Muraru şi Lăzărescu, nici măcar fraţii Marx. Dar, chiar şi aşa, sunt mai buni decât oricare dintre ei. Sunt Boc şi Blaga. Uitaţi :

"Noi abordăm cu maximă atenţie relaţia cu fraţii noştri de peste Prut, în primul rând prin faptul că, la 31 martie, se vor da primele permisuri pentru micul trafic de frontieră, asta înseamnă că aproximativ un milion de cetăţeni ai Republicii Moldova din 361 localităţi eligibile vor putea sa vină să stea 90 de zile, realizând micul trafic de frontieră specific tuturor ţărilor din UE ". – Emil Boc

"Nu întamplător am luat şi măsura relocarii controlului de frontieră de la Nicolina, din două motive: în primul rând clădirea de la Nicolina este una de patrimoniu şi nu o puteam pur şi simplu desfiinţa, pentru că observaţi câte accesuri la câte baze de date trebuie într-un punct care să îndeplinească condiţiile Schengen, iar pe de altă parte, conform catalogului Schengen, punctul trebuie să fie aproape de frontieră, ori discutam la Nicolina de 20 kilometri de aici până acolo." - Vasile Blaga

După succesurile toantei naţionale, iată că şi alţi pedelici de vază o dau pe „uri”. Foarte bine, ei ne dau nouă uri, uri o să primească. Ura şi la gară!

Off-topic: azi a apărut, în sfârşit, legea lui Funeriu. Cred că o se încerc să scriu maine ceva despre ea. Până atunci, mă relaxez puţin:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu