sâmbătă, 1 ianuarie 2011

Traian Băsescu: primul adevăr rostit în 2011

Dom’ Teacă, ziarist din Braşov, a identificat prima minciună din 2011, rostită de preşedintele Băsescu. Cică nu a avut în ce piaţă publică să-si rostească discursul de Anul Nou, din cauză de neinvitare de către banditul ăla de Oprescu. Ete fleoşc! Trebuie să fii tare retardat ca să crezi aşa o gogoriţă! Ca şi când, dacă prin absurd, i-ar fi interzis Oprescu acest lucru, nu ar fi fost super-onorat Scripcaru (primarul municipiului Brașov) să îl invite pe preşedinte în Braşov, că tot se afla la o zvârlitură de băţ?

E mult-mult mai greu, însă, să găseşti un adevăr în ceea ce spune individul ăsta căruia nu-ş ce semne îi face prietenul Berlusconi. Fiindcă omu’ nu prea ştie să spună adevărul, doar când se mai „scapă”. Sau, îl spune, aşa,”în context”, ca să nu prea priceapă nimeni.

Ei, vreţi să aflaţi primul adevăr rostit de Traian Băsescu în 2011? Uite-aici:
Niciun guvern nu are capacitatea să ia 100% măsurile dificile, dar, aşa cum a reuşit până acum, cu certitudine va avea capacitatea să continue şi anul viitor.
Priceput-aţi? Adică, dacă v-aţi gândit vreo clipă că a trecut ce-a fost mai greu, că de-acuma vor creşte (!?) salariile, pentru început cu 15%, că o să primiţi un răgaz, să vă mai trageţi sufletu’ şi se vă achitaţi ratele la bănci, prost v-aţi gândit. Fiindcă „măsurile dificile” vor continua la fel de vioi şi în 2011. Într-un cuvânt, voi îi daţi pinguinul, el vă dă:

Un comentariu:

  1. Sincer nu-mi dau seama daca pana in acest moment ne-a oferit ceva, dar toate lucrurile pe care le face au si un final, iar acela ii va fi trist !

    RăspundețiȘtergere